Kammarini vierailija
Jätätähän jotain merkkejä käynnistäsi

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010


Ihanaaa kun  kaikki on niin kaunista ja vihreää  luonnossa,   ja se saa jotenkin mielen niin hyväksi.
aivan kuin olisi koko ajan sunnuntai.

Minä saan voimaa kesästä. Ideoita pukkaa koko ajan ja täytyy alkaa laittelemaan niitä ylös kun ei jaksa näin kauniilla ilmoilla sisälläkään olla koko ajan. Minä siis ideoin ja mieheni tekee nuo isommat huonekalu hommat minä väsäilen kaikkea muuta.


Tässä kuitenkin viime päivien saavutuksiamme. Keittiö hylly on saatu valmiiksi. Vanhat naulakot jotka löysin rähjäsessä kunnossa kirpparilta 3e/kpl .
Niihin vaihdettiin  ylähyllyt sitten ne maalatiin tuolla samalla " Soft Ice" värillä niinkuin vähän kaikki alkaa olla meillä samaa väriä.
Kivat vanhan malliset metalli koukut löysin Loviisan Aitasta. .Sitten kun laitettiin naulakot vierekkäin huomattiin että HUps ne onkin vähän eri kokoiset mutta ei se mitään, kyllä ne meille kelpaa.


... ja P i t k ä ä ä ä ä n  odotettu  remontti, olkkarin vanhan kirjahyllyn alaosat on maalattu ja kunnostettu.
Ne on ostettu meille 70-luvulla kun menimme naimisiin ja väri oli konjakki. Nyt niitä kelpaa taas kattella seuraavat 30 vuotta. Ihanaa kun on kätevä mies kotosalla joka tekee kun vain antaa vinkkejä mitä taas laitetaan : ))

Nuo mustat metalli helat on alkuperäiset,ovien puuupit oli alunperinkin kaapin väriset jotka on nyt maalattu samoin kaapin väriseksi (valkoiseksi) olen vähän miettinyt pitäiskö nekin vaihtaa tummaksi metalli nupeiksi ,KERTOKAA IHMEESSÄ MIELIPITEITÄNNE


WC saatiin maalattua ennen juhannusta ja Kirpparilta tekemäni hylly löytö sai maalin pintaans ja tekemäni nimikyltit ja sitten vaan seinälle. Pienet metalli purkit löysin 10c/kpl ja nimikyltit koristeeksi niin menevät "täydestä kuin väärä raha"

Juhannuspäivänä satoi joten taas oli kiva puuhastella sisälläkin
Ompelin  tähti tyynyjä niitä on nyt sitten Huutonetissäkin myynnissä http://www.huuto.net/kohteet/gant-tyylinen-beige-tahti-sisustustyyny/142366195

Sitten tein pikkutaulun hauskuuttamaan WC kävijöitä
Hauskaa viikkoa kaikille ja ihanan aurinkoisia lomapäiviä lomalaisille
Tässä vielä tuo teksti mitä taulussa lukee:
Usein maailmassa avarassa
ei toivon kipinää näy,
vaan tässä huoneessa ahtahassa meille aina hyvin käy
 Jos kohta ei tahdo onnistaa
niin istuu vaan ja ponnistaa
Ja kun aiot huoneelle hyvästit heittää,
niin muista myöskin viime työksi
kannella reikä peittää.

3 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Tuo lipasto on MIELETON. Rakastan sita. Woisikohan sinne taakse saada mun nimeni...heh. Nuo woisin sitten joskus tulewaisuudessa ottaa meillekin. =)
Wc wari on tosi natti kanssa. Sa olet sit ollut ahkerana iskan kanssa.

Iita kirjoitti...

Oi olette todella olleet ahkerina siellä :) ja kaunista jälkeä!

Ansku kirjoitti...

Kauniita tuunauksia ja kivoja oivalluksia:)