Kammarini vierailija
Jätätähän jotain merkkejä käynnistäsi

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

...KEVÄT TALKOOT JATKUU...


 Pikku jakkarasta tuli sitten valkoinen, tuo vaaleanvihreäkin olisi ollut tosi kiva väri, mutta nyt tuntuu kaikki menevän taas valkoiseksi. Olen aina rakastanut valkoista väriä, lapsena meillä oli sisareni kanssa yhteinen huone minä halusin vaaleaa ja hän tummaa, sitten meidän huoneesta tuli tummansininen/ tummanvihreä, kauheaa en  pystyisi enää asumaan misään niin tummassa.


Uusimpia maaluksia on tuo NAULAKKO joka oli punajuuren värinen KIRPPISLÖYTÖ ja tuo aivan ihana Rokokoo pöytä tassu jaloilla, itse maalasin naulakon ja mieheni maalasi pöydän, no se on sitten viimeisen päälle maalattu pohja maalit ja kaikki välihiomiset yms.
Minusta pöytä on taivaallisen ihana mutta tuomion sain kuulla heti että sitä ei meille jätetä kun siinä ei voi jumpata selkä lihaksia on kuulemma väärän mallinen pitää löytää samanlainen mutta suorakulmainen ,JOTEN SURUKSENI TÄMÄ LÄHTEE SITTEN MYYNTIIN

Jos olet kiinnostunut niin voit jättää tarjoustasi sähköpostiini 04091176@gmail.com. Viikonlopun aikana laittelen sen sitten Huutonettiin  ( asili on huutonetti tunnukseni) voit myös mennä tekemään tarjoustasi sinnekin. (MYYTY!)

1 kommentti:

anrinko kirjoitti...

IHANA tuo pöytä!!!! Minusta aivan täydellinen teille. =)